K přípravě omáčky, nebo na dochucení uvařených špaget.
K přípravě pečeného a dušeného masa z divočiny
Bylinková marináda k nakládání všech druhů masa a zeleniny
Na přípravu čínských minutkových jídel
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
K marinování vepřových žebírek
Na pečené a dušené sladkovodní i mořské ryby
Vhodná do kompotů, horkých nápojů, sladkých pokrmů, rajských protlaků, do čatní atd.
Výrazná kořenící směs vhodná k dochucení všech druhů steaků
Vyvážená směs vhodná k přípravě zelenino-masového základu.
Vhodný na zvěřinu, do nádivek a omáček
Do houbových jídel, polévek a omáček
Do rajské omáčky, vývarů, perníků, jablečného závinu atd.
Jemnější pepř specifické vůně vhodný na maso, do polévek a omáček
Do masových směsí, smetanových omáček, krémových polévek atd.
Oblíbená směs pepřů je vhodná na dochucení masa, do polévek, omáček atd.
K dochucení polévek
Nastavení