Drť z jader kešu ořechů 1-3 mm
Drť z pražených arašídů
Drť z para ořechů
Drcená lísková jádra, pražená
Zlomky a nepravidelné kousky para ořechů ( půlky, čtvrtky, úlomky )
Zlomky pekanových ořechů
Sekaná vlašská jádra, kalibrace 2-4 mm
Malé zlomky jader kešu ořechů, vhodné zejména na další zpracování, pečení, raw deserty atd.
Drť z neloupaných pražených mandlí, kalibrace 3-5 mm
Drť z blanšírovaných mandlí, kalibrace 2-4 mm
Drť z pražených pistácií, kalibrace 5-8mm
Zlomky jader kešu ořechů, vhodné zejména na další zpracování, pečení, raw deserty atd.
Zlomky ( půlky, třetinky ) jader kešu ořechů, vhodné zejména na další zpracování, pečení, raw deserty atd.
Nastavení